Familierådgivning – Har du brug for effektiv og fleksibel familierådgivning, der er tilpasset den moderne familie ?

Jeg tilbyder fleksibel familierådgivning, hvor du enkelt og bekvemt kan vælge at sidde hjemme i dine egen sofa (eller hvor det passer dig) og få hjælp til håndtere de udfordringer, du står i, eller du kan møde frem i min psykolog praksis i Bredgade 36, København City.

Jeg tilbyder både individuelle forløb og forskellige kurser og gruppeterapiforløb.

Få et velfungerende og harmonisk familieliv – uanset hvilke udfordringer du har!

Mange familier kæmper med kommunikationsproblemer, stress og alt for mange konflikter i hverdagen. Jeg har specialiseret mig i familielivets udfordringer og effektiv psykologsk behandling af stress, angst og depression og jeg har hjulpet mange familier til at håndtere hverdagens udfordringer på en bedre måde.

Da jeg er autoriserede psykolog kan jeg hjælpe jer med både de almene og de mere alvorlige behandlingskrævende problemer.

Jeg kan bl.a. hjælpe dig med

Jeg hjælper dig med at komme på forkant med livet og gennemføre forandringer og processer, der bringer dig i mål med at skabe den familie du ønsker og fortjener.

Med andre ord hjælper vi dig til at skabe den familie du altid har drømt om og et familieliv, hvor både voksne og børn er glade og i harmoni og balance med sig selv og hinanden.

Hvad er familierådgivning ?

Familierådgivning betyder kort og godt, at I som familie får rådgivning til at håndtere de problemer og udfordringer, som I oplever I jeres familie. I får konkret hjælp og støtte her og nu og I får hjælp til at skabe de nødvendige forandringer eller justeringer i jeres familieliv.

Familierådgivning er både til mor og til far alene eller sammen.

Familierådgivning skal ses som en hjælp til forældre til at håndtere udfordringer i familielivet og løse problemer.

Er familierådgivning dyrt ?

Ja, det koster noget at få privat familierådgivning. Til gengæld kan det, der synes som en stor investering lige nu være det hele værd i det lange løb.

I får hjælp til at håndtere og overkomme de problemer I står med her-og-nu og I lærer strategier som I til evig tid vil kunne bruge og genbruge til at løse udfordringer i familielivet.

En session koster 1500,- kr.

Er du medlem af Danmark kan i få et tilskud på 200,- kr pr. session.

Har du en sundhedsforsikring på dit arbejde?

Mange arbejdspladser har tegnet en sundhedsforsikring, som giver mulighed for dækning af psykologhjælp til sine ansatte og deres familier. Du behøver ikke at orientere din arbejdsgiver om, hvad du bruger din forsikring til. Du kan kontakte forsikringsselskabet direkte, og du behøver ikke at orientere din arbejdsgiver om, hvad du bruger din forsikring til.

Har du en indbo/familie forsiking, der dækker psykologsamtaler?

Undersøg om din indbo/familieforsikring giver mulighed for krisehjælp el. anden form for psykologbistand. Nogle forsikringsselskaber betaler endvidere for psykologhjælp til krise i parforholdet/skilsmisseproblematik. Kontakt dit forsikringsselskab direkte.

Familierådgivning – hvad skal jeg gøre?

Du skal ikke gøre så meget andet end at skrive en mail til office@wizemeup.dk eller ringe til Erla på telefon 5387 0606 og bestille en tid.

Tegn på stress & hvad du kan gøre

Læs mere >>

Unge & Stress

Læs mere >>

Skab det liv du drømmer om

Læs mere >>

Kontakt

Du er altid velkommen til at sende mig mail på office@wizemeup.dk.
Jeg besvarer din mail så hurtigt, som jeg kan.

Få råd og viden om et stressfrit familieliv

WizeMeUp - Inspiration

Gør som over 1000 andre og få inspiration og viden om et familieliv - og karriereliv uden stress og bekymringer
direkte i din indbakke.