Det har andre sagt:

Efter 4 møder med Erla og hendes ’Skab det liv du drømmer om-kursus’ har jeg fundet modet frem til at ændre min hverdag. Hun gav en indsigt i hjernen og ens vanemønster, som virkelig gav mening og forståelse for, hvorfor vi fortsætter mønster – igen og igen. 

Jeg blev udrustet med teknikker og værktøj til at starte ændringen. Og så kom udfordringen …. Men med forberedelse og brug af Erlas gode råd, så lykkedes det. Og efter den første sejr, blev det nemmere at turde udfordre mig selv. Det blev en opadgående positiv spiral. 

Teknikker og værktøjer er gode redskaber at ha’, men dét der gjorde forskellen for mig, var at jeg en uge efter skulle fortælle de andre kursusdeltagere om, hvordan det var gået med min udfordring. Det forpligtigede. Men det var en god forpligtigelse, for jeg vidste, at de også var kommet på kurset, fordi de ville ændre noget i deres liv.

 

 

Erla er en rolig person, der hurtigt skaber tryghed og fortrolighed. Kurset var godt sat sammen, og der blev hurtigt en hjælpsom og fortrolig stemning imellem kursusdeltagerne.

 

 

Erla så noget jeg ikke engang selv havde set. En af de udfordringer jeg har haft med psykologer de seneste år, har været at jeg ikke har følt mig set. Det er noget af det værste jeg ved, især når jeg sidder i en situation hvor jeg betaler nogen for at hjælpe mig.

 

 

Erla er en meget behagelig foredragsholder.